Negle behandlinger i Vejle

Her kan du vælge mellem akrylnegle, gelenegle og Shellac behandling fra CND

I over tre årtier har CND været pionerer inden for kvalitetspleje til fødder, hænder og negle. De er i dag verdens førende producent af professionelle produkter, der løfter skønhedsbranchen til nye højder.

Der er noget særligt ved CND’s egne gelé og akryl neglesystemer – de er eksklusivt designet til negleforlængelser og forstærkninger. Forestil dig at have smukke, holdbare og naturlige negle, der kan modstå hverdagens udfordringer.

Gele- og akrylnegle fra CND byder på en verden af fordele, der vil ændre din opfattelse af hvad en god manicure kan være. Disse negle er ekstremt stærke og fleksible, farvestabile, og stødabsorberende. De er også lugtfri og fri for allergifremkaldende stoffer som formaldehyd, akrylater og glutaraldehyd. CND negle er din garanti for kvalitet.

Det er ofte dine hænder, der skaber det første indtryk. Velplejede hænder og negle sender et kraftfuldt budskab om din personlige pleje og stil.

Uanset om du vælger Shellac eller en negleforstærkning med akryl / gele, kan du være sikker på, at dine hænder vil blive forskønnet og forvandlet.

Dine hænder er dit visitkort – lad dem fortælle en historie om skønhed og pleje med CND!

Se priser på negle behandlinger her

Gele og Shellac negle
Maria Skytte Søby

Fingertouch
Nørregade 59, 1. sal
7100 Vejle
Tlf. 28 43 40 90
maria@fingertouch.dk